Toneeluitvoeringen O.K.K.

In 2017 vinden de uitvoeringen plaats in Café Bralts op zaterdag 28 januari, dinsdag 31 januari en zaterdag 4 februari, aanvang 20:00 uur. De kaartverkoop is op 17 en 24 januari a.s. in Café Bralts van 19.00-20.00 uur. De generale repetitie voor de basisschoolkinderen is op vrijdag 20 januari a.s. De uitnodigingen hiervoor worden ter zijner tijd verstuurd.

We zijn ook dit jaar weer met volle overgave aan het repeteren gegaan voor onze jaarlijkse toneeluitvoeringen welke traditiegetrouw plaatsvinden in Café Bralts. Tijdens de repetities wordt er weer veel gelachen om de mooie uitspraken die er gemaakt worden.

Het stuk dat wordt gespeeld heet ‘Pantoffelhelden’. Een komedie in 3 bedrijven dat is geschreven door Hans Schimmel. Het stuk gaat over Willem en zijn vrienden, Frits en Peter. Zij zijn weliswaar in hun beroep belangrijke mannen, maar bij hun echtgenotes hebben ze niks te vertellen. De gehele huishouding komt op de schouders terecht, terwijl hun vrouwen zich bezighouden met het opvoeden van hun echtgenoten. Desondanks nemen de vrienden elke gelegenheid waar om de nachtclub te bezoeken, waar Carmen achter de bar staat. Pijnlijk wordt het wanneer Carmen een tijdje bij Willem wil gaan wonen. Maar gelukkig komt Rik met een trainingsprogramma…….

We zien jullie graag op één van de uitvoeringen!

Toneelvereniging O.K.K.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.