24 uur in actie tijdens de Samenloop voor Hoop

Iedereen komt in aanraking met de ziekte kanker. We willen allemaal dat deze ziekte stopt. Samen komen we steeds dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen, Dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker…..

In 2013 vond de Samenloop voor Hoop in Norg plaats. Het was een fantastische 24 uur, met vele inspirerende, bijzondere momenten. Nog mooier was het moment dat we met z’n allen de geweldige cheque van € 61500 mochten aanbieden aan het KWF.

Hierbij willen we jullie dan ook uitnodigen om mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop in Norg op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017. Met een team van tien tot twintig personen wandel je in estafetteverband, dus maar een paar uurtjes of meer al naar gelang je kunt en wilt, wandel je voor het goede doel. Eregasten – (ex)kankerpatiënten – staan centraal. Ze laten zien hoe belangrijk het is dat geld wordt ingezameld in de strijd tegen de ziekte kanker. Doe mee, vorm een team, en verspreid dit bericht onder al je vrienden, familie en kennissen.

Sfeerimpressie: https://youtu.be/3wNW6Arp7vk

meer informatie op: www.samenloopvoorhoop.nl/norg en nog veel meer op onze facebookpagina.

Er is al een team van Langelo, dus als je hieraan mee wilt doen; even bericht aan J.Kuipers of E.Holst.

 Hoe meld je een team aan?

 Stap 1: Vorm een team
Verzamel 10 tot 15 (meer mag ook) mensen om mee te doen aan de 24-uurs estafette. Zo heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Tijdens de SamenLoop wandelt altijd minstens één teamlid op het parcours. Een team kan ook iets groter zijn.

Stap 2: Meld je aan als teamcaptain
Meld je aan als teamcaptain bij de SamenLoop voor Hoop Norg via www.samenloopvoorhoop.nl/norg Geef op de website aan dat je teamcaptain bent. Het inschrijfgeld is 15 euro p.p. Na de online betaling is de deelname definitief.

Stap 2a: Meld je aan als teamlid

Meld je aan als teamlid bij de SamenLoop voor Hoop Norg Een aanmeldformulier vind je op deze website. Het systeem vraagt in een dropdown menu bij welk team je jezelf wilt aanmelden. Vul het formulier geheel in en betaal het inschrijfgeld à 15 euro p.p. online. Na je betaling is je deelname definitief.

 Stap 3: Maak een actiepagina aan
Maak voor het team een actiepagina aan op het SamenLoop-actieplatform. Via deze pagina kunnen mensen het team direct sponsoren met een online donatie of een eigen actie. De opbrengst van het team vind je terug op de actiepagina.

Stap 4: Nodig je teamleden uit om actiepagina’s aan te maken
Nodig daarom al je teamleden uit om zelf een actie te starten om geld in te zamelen. Als een teamlid zijn actiepagina koppelt aan die van het team, wordt het bedrag dat hij inzamelt automatisch opgeteld bij de teamopbrengst. Samen bereik je meer dan alleen!

Stap 5: Zamel zoveel mogelijk geld in
Deel de actiepagina met zo veel mogelijk bekenden en vraag ze om het team te sponsoren. En verkoop tijdens de SamenLoop spullen of lekkernijen – alle teams krijgen een kraam op de braderie. Goed voor de opbrengst én een gezellige afwisseling voor teamleden die even niet lopen.

meld je hier aan om gelijk naar het inschrijfformulier te gaan.

En dan nog dit:

  • U zult gegarandeerd een geweldige 24 uur beleven, een feest met een lach en een traan
  • Eén op de drie mensen krijgt vroeg of laat te maken met kanker. dus kom nu in actie .
  • Er is 24 uur wat te beleven op het terrein: livemuziek, braderie, een hapje en een drankje en nog veel meer.
  • Ook hardloopteams kunnen meedoen met de Samenloop voor Hoop!
met vriendelijke groet,
Commissie teamwerving

Commissie teamwerving

www.samenloopvoorhoop.nl/norg

Teamwerving@gmail.com

beleven, meeleven, doorleven – SamenLoop voor Hoop Norg

24 uur wandelen voor KWF Kankerbestrijding op 17 en 18 juni 2017

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.