BEDANKT!!

BEDANKT

In februari 2013 zijn de eerste contacten gelegd met een aantal inwoners van Langelo om een feestcommissie te vormen voor het organiseren van een feestweekend naar aanleiding van het 50 jarig jubileum van DBL. Anderhalf jaar is men hier mee bezig geweest. Samen met de zeskampcommissie en de marktcommissie werd een prachtig programma neergezet. Om alle activiteiten zo goed mogelijk uit de verf te laten komen werd gekozen voor het afgelopen Pinksterweekend. Het leek een leuk weekend te worden.

Dat op zondagavond zo’n dramatische gebeurtenis een einde zou maken aan de festiviteiten had niemand kunnen bedenken. Direct werden alle programma-onderdelen afgelast. Doorgaan was niet aan de orde. En dan zie je maar weer waar Langelo zo sterk in is. Op maandagmorgen om half negen stonden meer dan twintig mensen klaar om de boel schoon te maken en op te ruimen. Ook met het afbreken van de tent op dinsdagmorgen kon gerekend worden op veel hulp.

Donderdagmiddag waren er zo’n honderd mensen aanwezig om 250 ballonnen op te laten. Voor iedere inwoner van Langelo één.

Geweldig!

 

Het bestuur van DBL wil iedereen, die zich op welke manier dan ook, heeft ingezet voor dit weekend heel hartelijk danken.

 

We wensen Aliece en Roelof heel veel sterkte.

 

Het bestuur

 

Dit bericht is geplaatst in jubileum. Bookmark de permalink.